top of page
Mats och Ylwa Woxmark
ubrflikeshorses

Foto: Elin Kassman

ÖPPEN CLINIC

Ett perfekt sätt att se vår metodik och hur vi arbetar med hästar!

Vi använder oss av beridet bågskytte som ett verktyg att få människor medvetna om att vi inte behöver använda tyglar och andra hjälpmedel för att kommunicera med våra hästkompisar.  Vi brukar säga att det är back to basic och vi får möjlighet att öva upp våra primära sitshjälper, vår sits och vår röst. Vi behöver också en bra balans för att störa hästen så lite som möjligt så träningsformen är ett väldigt bra komplement till vad vi än vill göra med våra hästkompisar. Det föder mod och en stark teamkänsla hos både häst och ryttare.

Öppen clinc beridet bågskytte
Prova på ryttarbåge

VI VILL JOBBA MED NÅGON VI ALDRIG TRÄFFAT

Varför vill vi jobba med en häst vi aldrig har träffat förut? För att det blir extra tydligt att alla hästar kan lära sig metodiken på väldigt kort tid. Det är ingen magisk formula, det handlar om att läsa av individen och att visa tillit.  Men med den verktygslåda som vi visar er så kommer ni att förundras över hur odramatiskt allt blir om man tar det lugnt och i hästens takt! Alla hästar kan lära sig

beridet bågskytte och alla tycker det är väldigt roligt.

Boka på: info@beridetbagskytte.se

FRÅGESTUND & PROVA PÅ

Efter den öppna clinicen har vi en allmän frågestund för publiken. De som vill får också möjlighet att prova på att skjuta med ryttarbåge från marken. Där går vi igenom de vanligaste skjutteknikerna och man får prova att skjuta ett par pilar per person. Det brukar vara ett väldigt uppskattat tillfälle! Med vår metodik är det lätt att komma igång och skjuta med ryttarbåge. Det är väldigt roligt och övar upp både fokus och självkänsla.

Boka på: info@beridetbagskytte.se

bottom of page