DHA AB

Vi byter kostym!

Foto: Zandra Ahl Photography Foto: Zandra Ahl Photography

Nytt år, nya möjligheter! Vi rivstartar det nya året genom att göra en hel del förändringar som blir till det bättre för alla er som är kunder hos oss.

De närmaste månaderna kommer ni förhoppningsvis att märka saker runt vår marknadsföring och det beror helt enkelt på att vi anpassar oss efter marknadens önskemål. Era åsikter betyder mycket för oss för att vi ska kunna förbättra vår verksamhet!

Företaget DHA AB är och förblir detsamma, men den första förändringen ni kommer att märka är: 

  • att vi förtydligar vår inriktning och byter namnet Dalecarlian Horse Adventures till Dalecarlian Horsebackarchery Academy/Akademin för Beridet bågskytte
  • I fas två får hemsidan en ny kostym! Det nya domännamnet www.beridetbagskytte.se kommer framöver att vara vår huvuddomän, och den tidigare www.bydha.seen som med tiden kommer att fasas ut

Under övergångsfasen och så länge våra gamla visitkort gäller, så går det givetvis fortfarande att söka och maila både på de gamla och nya uppgifterna. Vi hoppas ni har tålamod med oss och kommer ihåg att det blir nya länkar när ni ska anmäla er till våra kurser och läger. Från vår Facebooksida försöker vi att guida er igenom detta på bästa sätt. Har ni några frågor eller funderingar så är det som vanligt bara att kontakta oss!


/ Ylwa och Mats Woxmark
 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar