DHA AB

Bilder från SIHS!

För andra året i rad representerade vi det Arabiska fullblodet tillsammans med Jeenial ox på Sweden International Horse Show! Foto: Therese Hübner För andra året i rad representerade vi det Arabiska fullblodet tillsammans med Jeenial ox på Sweden International Horse Show! Foto: Therese Hübner

För andra året i rad representerade vi det Arabiska fullblodet tillsammans med Jeenial ox på Sveriges största hästfest, Sweden International Horse Show i Stockholm!

Kandidaterna väljs årligen ut av avelsföreningarna tillsammans med Avelsförbundet, och vi tackar ännu en gång för förtroendet, vi känner oss enormt hedrade! Vi vill också skicka ett varmt tack till vår underbara publik och såklart till ensemblen för en helt galen men rolig vecka! Ett extra tack kommer till Petra Alm på Svenska Hästavelsförbundet, som alltid ler och är hjälpsam även i stressade situationer, till idésprutan Owe Sandström som är showansvarig och till våra korridorkompisar på hästhotellet: Dressyrardennern Torsten samt Team Eloge, de Nordsvenska brukshingstarna! Bättre sällskap får man leta efter en vecka som denna.

För er som inte känner Jeenial är han är en 21-årig  Arabvalack, som bor i Övre Gärdsjö utanför Rättvik, och han visade upp sporten Beridet bågskytte inför fullsatta läktare på stora arenan vid två tillfällen, Han deltog också i julparaden samt i Arabhästföreningens program imässpaddocken torsdag-söndag.

Totalt var det 82.000 besökare i publiken under de fyra dagarna som Horse Show pågick!

Bildspelet nedan visar bilder från Fotograf Therese Hübner och Tuss och Tass Djurfotografering!
 

loading...

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar