DHA AB

Teorivecka på Tyresö RF!

Något av det roligaste vi vet är, att få komma ut till ridskolorna i Sverige, berätta om sporten Beridet bågskytte och visa hur vi förbereder en häst i träning!

Detta brukar vi få möjlighet till ett par gånger om året, när det står teorivecka på ridskolornas scheman. Vi ger då en öppen clinic under cirka en och en halv timme, dit ridskolans medlemmar bjuds in, och där vi jobbar med en av ridskolans egna hästar. En häst som vi aldrig träffat förut och som aldrig har hållit på med Beridet bågskytte!

Denna gången besökte vi Tyresö Ryttarförening utanför Stockholm och inför en fullsatt läktare, jobbade vi med stoet Mikka, som varit hos ridskolan i ett par år och som haft en lite jobbig väg fram till där hon är nu. Idag håller hon bland annat på med WE (Working Equitation) och det visade sig när clinicen var slut, att hon även kommer att fungera utmärkt i Beridet bågskytte!

Vi avslutade med en frågestund och de som ville, fick prova på hur det är att skjuta med ryttarbåge från marken. Ett stort och varmt tack till all trevlig personal och till er alla i publiken, ni har varit helt fantastiska att ha kontakt med från början till slut! Vi skickar också en stor och varm kram till vår elev Linnéa, som även är elev på ridskolan och som såg till att detta tillfälle blev möjligt!
 

 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar