DHA AB

Samarbete och Företagsevent!

Vill du starta ett roligt och utvecklande  samarbete? Kontakta oss för mer information och prisuppgift! Foto: cyroo.se Vill du starta ett roligt och utvecklande samarbete? Kontakta oss för mer information och prisuppgift! Foto: cyroo.se

Letar du efter något nytt och spännande att göra med ditt företag? Något som kittlar äventyrslustan, utmanar modet och stärker teamet? Ett oförglömligt event till ett alldeles speciellt tillfälle? Kanske en annorlunda aktivitet som friskvård?

I Rättvik tar vi emot mindre grupper om fyra personer/tillfälle men ingår också gärna samarbete med dig som har företag, där vi lägger upp en löpande friskvårdsplan för dig och dina anställda under en längre tid.  

Beridet bågskytte är en sport på stor frammarsch i Sverige och den ingår från och med den 1 januari 2016 som en officiell gren inom Svenska Bågskytte Förbundet och därmed även i Riksidrotts Förbundet. Det är precis som det låter, du sitter på en häst och skjuter pilbåge och för att prova på hos oss, behöver man ingen tidigare erfarenhet av vare sig hästar eller bågskytte. Vi driver Akademin för Beridet bågskytte, tävlar internationellt i sporten med stora framgångar och arbetar som instruktörer till vardags på baser i hela Norden.

Vid varje tillfälle får ni först en genomgång från marken där ni lär er hantera pilbåge och pilar. Sedan sätter vi oss på lugna och trygga hästar för att prova i valfri gångart.

Hör av dig till oss för mer information och offert! Säsongen sträcker sig från april-oktober.
 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar