DHA AB

Friskvård!

Sedan årsskiftet är det över 250.000 använare som kan köpa våra tjänster hos ActiWay! Foto: cyroo.se Sedan årsskiftet är det över 250.000 använare som kan köpa våra tjänster hos ActiWay! Foto: cyroo.se

Visste du om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss?Att ridsporten nu klassas som friskvård är fantastiskt bra!

Friskvårdsbidraget kan inte bara användas för ridlektioner, utan även vid ridning för tränare för dem som har egen häst, och för att betala ridhuskort.

Träningen får dock inte ske hemma på din egna gård, och den får inte kosta mer är 1.000 kronor per tillfälle. Den som tränar måste också få ett kvitto att lämna till arbetsgivaren som underlag. Friskvårdsbidraget kan även användas för att betala ridhuskort, eftersom tillgång till ridhus kan vara en förutsättning för att utöva friskvården, men då krävs att kostnaden för ridhuskortet är noga specificerat. De nya reglerna för anställdas friskvårdsbidrag gäller från 1 januari 2018, men det är såklart upp till varje arbetsgivare att besluta om de anställda ska få något bidrag och hur pengarna får användas.

När de nya reglerna trädde i kraft, var vi ett av många företag som anslöt oss till ActiWay, marknadens idag smidigaste system för betalning och administration av friskvårdsaktiviteter.

Fler och fler företag ansluter sig til ActiWay och sedan årsskiftet är det över 250 000 användare som kan köpa våra tjänster! Superkul tycker vi och stort tack för att ni är med i vårt nätverk och bidrar till friskare arbetsplatser!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar