DHA AB

Sommaruppehåll på Stall Stadsberga!

Nu tar vi sommaruppehåll på Stall Stadserga! Vi ses igen i augusti. Foto: T. Fernandez Long Nu tar vi sommaruppehåll på Stall Stadserga! Vi ses igen i augusti. Foto: T. Fernandez Long

I helgen höll vi våra sista lektioner på Stall Stadsberga för denna vårterminen! Nu gör vi ett sommaruppehåll till i slutet på augusti, passa på att boka in dina lektioner redan nu, så missar du inget!

Det finns dock möjlighet att både se oss och prata med oss den 30 juni vid Stockholms Bågskjutningsklubb och Sigrid Johanssons minne! Passa på att boka in en heldag i bågskyttets tecken.

Har du gått kurs hos oss och känner att du skulle behöva repetera vad vi pratade om och få lite matnyttiga tips? Då får du från och med idag den 17 juni till och med den 23 augusti 30 % rabatt på vår webbkurs "Beridet bågskytte Steg 1 Nybörjare". Du har tillgång till kursen i 30 dagar och kan gå den när som helst på dygnet. På din hemmaplan! Efter varje kursavsnitt ingår dessutom ett frågeforum, där du får direktsvar av oss på dina frågor och funderingar. Hör av dig till oss på kurser@beridetbagskytte.se för att få din rabattkupong!

Som vanligt kan du också välja att bli coachad av oss via appen Ridesum! Även det på din hemmaplan,

Vi önskar er en riktigt skön sommar! Ikväll kommer våra första sommarelever och sen har vi full ruljans på vår! hemmaplan till och med den 23 augusti.

 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar