DHA AB

10 veckor och 52 Team senare!

Therese och Sean Paul kom ända från Norge för att vara med på läger hos Akademin sommaren 2019! Foto: cyroo.se Therese och Sean Paul kom ända från Norge för att vara med på läger hos Akademin sommaren 2019! Foto: cyroo.se

Tiden går fort när man har roligt och vips så har tio veckor och sommaren kommit och gått och vi har haft lika många ridlägerveckor på gården med hästen i fokus!

Igår avslutade vi säsongens sista läger och vi konstaterade att vi har tränat och inspirerat femtiotvå Team denna sommaren, Team på alla nivåer från nybörjare till tävlingsnivå och det har som vanligt varit fantastiskt! Några riktigt långväga gäster har det blivit även detta året - från söder till norr i Sverige, från våra grannländer Norge och Danmark samt en Isländsk mästare/rekordhållare i barebow ("vanligt bågskytte") som idag är bosatt i Tyskland.

Vi har nu satt igång planeringen inför nästa års sommar, gör en favorit i repris och släpper det första lägret redan den 1 oktober!  Vilket läger vi valt, blir en överraskning. (Förra årets tidiga lägersläpp var lägret för Killar). De resterande lägren läggs som vanligt ut den 1 november, några nyheter och några "gamla godingar"kommer det att bli, så håll utkik!

Vi vill skicka ett stort tack till alla er som varit hos oss på Akademin denna sommar, ni har alla och envar gjort avtryck på olika sätt och vi säger på återseende sommaren 2020!

Nedan: ett litet filmklipp med ett urval från lägersäsongen 2019:

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar