DHA AB

Höstterminen i Stockholm är igång!

Höstterminen på Stall Stadsberga är igång och vi ser fram emot många härliga och roliga stunder i Stockholm! Foto: cyroo.se Höstterminen på Stall Stadsberga är igång och vi ser fram emot många härliga och roliga stunder i Stockholm! Foto: cyroo.se

I torsdags i förra veckan avslutade vi det sista lägret på gården för säsongen och i lördags öppnade vi höstterminen i Stockholm!

Det var flera nya som hittat till oss, vilket är extra roligt och vi ser fram emot många härliga och roliga och stunder i Stockholm fram till årsskiftet!

Har du inte egen häst men vill få en kontinuerlig träning i ditt Beridna bågskytte, så är det bra att hänga på låset då våra hyrhästplatser går åt som smör i solsken. Datumen vi är på Stall Stadsberga under höstterminen hittar du här!

Under helgen nåddes vi också av glada nyheter när Futte Enevoldsen och Bruno samt Jane Marie Højberg Jensen och Tsarina blev Dansk Mästare respektive Dansk bronsmedaljör i de Danska Mästerskapen i Beridet bågskytte! Tjejerna var hos oss i juni på Tävlingslägret för Seniorer. Stort grattis till er alla för fina prestationer!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar