Öppet Hus i Tystberga!

Inför publik visade vi hur vi introducerar en ny häst till Beridet bågskytte! Foto: K.Mellgren Inför publik visade vi hur vi introducerar en ny häst till Beridet bågskytte! Foto: K.Mellgren

Ett nytt samarbete inleddes igår då vi deltog på Öppet Hus på Okna Ranch i Tystberga utanför Nyköping! Gården Okna Ranch har vaknat till liv igen då MM Stable - Kiger Mustang drar igång verksamhet och stallet ska fyllas med inackorderade som vill ha det lilla extra och bra förutsättningar för träning. 

Michelle och Marcus som brinner för hästens välmående och hållbart ekipage samt förebyggande friskvård, erbjuder rehabiliterings möjligheter med utbildad friskvårdskonsulent inom träning, massage och djupvågsbehandling samt sadel och utrustnings lära (Equipment Coach), föreläsningar, clinics, privatträningar med mera. 

Vi kommer att starta ett samarbete runt Beridet bågskytte, då anläggningen har ett bra geografiskt läge med ett upptagningsområde som är stort och där det finns många som efterfrågat träningsmöjligheter under en längre tid. Okna Ranch kan erbjuda helheltslösningar för träning, kurser och evenemang. Vid Öppet Hus igår passade vi på att visa hur vi jobbar med hästar som ska introduceras i Beridet bågskytte och vi fick träffa gårdens hästar Flash och Dream för första gången, som inför publik fick bekanta sig med pilbåge och pilar. Det gavs också möjlighet att prova på att skjuta med ryttarbåge från marken!

Ett varmt tack till alla nyfikna som kom och pratade med oss, samt till alla inblandade i Team MM Stable för en härlig dag i hästens tecken! Nästa gång ni träffar oss på Okna Ranch är sista helgen i september då vi kommer att hålla en helgkurs i Beridet bågskytte!
 

loading...

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar