DHA AB

Första helgkursen på Okna Ranch!

Det är roligt att dressyrhästägarna också börjar hitta till oss! Denna halvblodsvalack var fantastiskt lugn och gick bettlöst. Foto: cyroo.se Det är roligt att dressyrhästägarna också börjar hitta till oss! Denna halvblodsvalack var fantastiskt lugn och gick bettlöst. Foto: cyroo.se

I helgen hade vi den första helgkursen i Beridet bågskytte på Okna Ranch! Det var ett härligt gäng på sju förväntans-fulla personer som vi fick förmånen att guida genom helgen, några hade redan gått introduktionskursen hos oss, andra var helt nya, men redan medlemmar i befintliga bågskytteföreningar.

Det var också premiär för hästarna Flash och Blazer på gården, som vi tränat i Beridet bågskytte, att vara med i sådana här sammanhang och det klarade de med bravur!

Vår tanke med Okna Ranch är, att skapa bra träningsmöjligheter för dem som är aktiva Beridna bågskyttar i regionen med omnejd, det tar till exempel bara en timme med bil att ta sig från Kungsholmen (Stockholms innerstad) till anläggningen så det är ett stort upptagningsområde. Det finns faciliteter som är mycket bra, ridhuset är hela 85 meter långt för vinterträning till häst, och läktaren rymmer 571 personer. Boendet är förstklassigt och tar upp till åtta personer och till våren ska vi tillsammans med Michelle och Marcus, som driver verksamheten på gården, kika på att anlägga en rakbana för Beridet bågskytte.

Vi kan inte annat än att vara både tacksamma och nöjda för den här möjligheten till samarbete och vi hoppas att fler kommer att upptäcka anläggningens potential. Gällande helgkursen så var det ett 100% utfall på Beridna bågskyttar som kommer att vilja fortsätta. Någon sa skämtsamt, att det borde finnas en varningstext på våra kurser, att det är oerhört beroendeframkallande! 

Ett varmt tack till alla inblandade för en riktigt rolig helg och ett extra tack till Biddan och Sven-Åke för fantastiskt värdskap! 

 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar