DHA AB

Hur tänker vi kring Coronaviruset?

Vi håller fortsatt öppet och litar till allas personliga ansvar. Detta innebär, att om du känner dig minsta förkyld och eller har symptom så stannar du hemma. Du får givetvis möjlighet att rida igen! Vi håller fortsatt öppet och litar till allas personliga ansvar. Detta innebär, att om du känner dig minsta förkyld och eller har symptom så stannar du hemma. Du får givetvis möjlighet att rida igen!

Vi får många frågor av personer som är oroliga för spridningen av Coronaviruset/Covid-19.

Akademin tar spridningen av coronaviruset på stort allvar och följer Folkhälso-myndighetens rekommendationer samt händelseutvecklingen både i landet och i vår kommun. Våra grupper är fortsatt små - max 6 personer och vi håller fortsatt öppet. Vi litar till allas personliga ansvar, detta innebär, att om du känner dig minsta förkyld och eller har symptom som värk i kroppen, snuva, hosta, ont i halsen eller feber, så stannar du hemma. Vi är noga med vår hygien och förväntar oss detsamma av er. Skulle det bli så, att du missar en bokad tid hos oss pga sjukdom, så får givetvis möjlighet att rida igen den vid ett senare tillfälle!

Skydda dig själv och andra och tänk extra mycket på våra äldre och personer med allvarlig sjukdom. Ta hand om er där ute!

Hos Folkhälsomyndigheten hittar du den senaste uppdateringarna.
 

/Akademin för Beridet bågskytte

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar