DHA AB

Hopp-premiär för Zäta!

Maja och Zäta gjorde en jättefin hopp-premiär tillsammans på Rättviks ridklubbs KM. Foto: cyroo.se Maja och Zäta gjorde en jättefin hopp-premiär tillsammans på Rättviks ridklubbs KM. Foto: cyroo.se

Maja bor granne med Akademin, är snart tretton år och satsar på hoppning. Zäta (Zero Dreams' Eye Catcher) är Pintab, en korsning/partbreed Arabiskt fullblod och Painthorse som älskar att hoppa! De har under något år byggt upp en fin relation, där båda tycker det är jätteroligt att göra saker tillsammans. Idag blev det en första, oplanerad men väldigt lyckad hopp-premiär för Teamet i Rättviks ridklubbs Klubb-mästerskap! Då Majas egna ponny Too Posh To Push, "Toppen", för tillfället är skadad.

Att vara med på ett lokalt klubbmästerskap som var anpassat till social distansering med anledning av Coronaviruset var väldigt annorlunda även för oss, såklart utan publik och bara en medhjälpare/ponny eller häst inne på banan. Maja och Zäta gjorde en jättefin ritt, vid ett hinder höll Maja på att tappa en stigbygel, vilket resulterade i en vägran. Det var allra första gången som de hoppade en sån här lång bana tillsammans. Ett varmt tack till Rättviks ridklubb för en fint arrangerad klubbtävling!
 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar