F.d Förbundskapten och Barebowskyttar!

Mats F.d Förbundskapten i Speedskiing med fru kom förbi och som vanligt var det väldigt roligt och inspirerande att träffa dem! Foto: cyroo.se Mats F.d Förbundskapten i Speedskiing med fru kom förbi och som vanligt var det väldigt roligt och inspirerande att träffa dem! Foto: cyroo.se

I helgen fick vi två långväga finbesök på gården - det första av Harriet  och Bengan! Bengan var tidigare Mats Förbundskapten i Speedskiing, och är fortfarande en efterfrågad Coach av världseliten. Det är alltid lika roligt och inspirerande att träffa Harriet och Bengan, och finvädret tog de med sig till Gärdsjö också!

Det andra bestod av Barebow-skyttarna Thea, Lina och Greta från Edsbyn! Halva guld-duon med andra ord. Lina provade för första gången på Beridet bågskytte för tre år sedan hos oss, och fick blodad tand. Roligt att ytterligare en gren inom bågskyttet har visat intresse för och provat på Beridet! En jätterolig dag med tre grymma tjejer!

Men SM då, deltog ni inte i SM i år? Nej, år 2020 kommer väl att gå till historien som Covid-året: Mats låg trea i rankingen inför årets SM i Beridet bågskytte. I helgen reds det, för fjärde året i rad i Norrtälje, men vi var ett av de Team som valde att avstå kvalplatsen. Det är verkligen både ledsamt och hemskt med Covid-19, men vi måste erkänna, att vi har behövt den här ofrivilliga pausen för att kunna omfokusera, och få mer tid med familjen och verksamheten på gården. Under flera år, så har vi tävlat i princip varenda helg under högsäsong! Denna helgen, blev en helt underbar helg som gjorde, att vi faktiskt inte alls saknade tävlingscirkusen. Ett varmt Tack till alla inblandade!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar

Tre grymma barebow-skyttar från Edsbyn förgyllde vår söndag, tack! Foto: cyroo.se