Låt känslan sitta i länge!

Högsäsongen är över och hösten är i antågande. Låt den härliga sommarlägerkänslan sitta i länge! Foto: cyroo.se Högsäsongen är över och hösten är i antågande. Låt den härliga sommarlägerkänslan sitta i länge! Foto: cyroo.se

År 2020 kommer väl att gå till historien som Corona-året, inget blev riktigt som någon hade tänkt sig, men det har också medfört tid för eftertanke och förbättringar.

I mars var vi väldigt osäkra på, om vi skulle kunna hålla några läger under sommaren, men sedan tog vi beslutet att Corona-säkra verksamheten, även om det skulle innebära större investeringar och merjobb.  

Vi fick förmånen att upptäcka, att det finns en stor vilja bland lokala företagare att hjälpa och stötta varandra i dessa tider: ett stort tack till Glimrande Lyktan som tillhandahållit alla lägrens matlådor under sommaren, till Knektens B&B som tagit väl hand om våra gäster, till Mej Optik som sett till att vi har kunnat använda vår syn ordentligt, Hygge Yoga för fokus på balans och andning och sist men inte minst, till Övre Gärdsjö Bystugeförening. Som vanligt har vi också haft stöttning från vår samarbetspartner på riksnivå - Bågar & Pilar, alltid snabba leveranser och utmärkt service!

Vi har fått uppleva, att det finns en stark lojalitet bland hem-estrarna att utforska utbudet av uteaktiviteter, och många av er valde att besöka vårt vackra Rättvik i sommar. Då vi inte hade möjlighet att resa och tävla, kunde vi i stället erbjuda fler möljigheter med kurstillfällen på hemmaplan under hela sommaren. Leksands Sparbank gav Stiko-Per i uppgift att utforska Corona-anpassade aktiviteter runt Siljan, och vi fick besök av honom när han provade om det var möjlighet att lära sig att skjuta pilbåge från häst även om man inte var en van hästmänniska. Resultatet blev en jättefin film med urvackra drönarbilder, som vi är oerhört tacksamma för. Vi blev också destinationen för inspelningen av ett barnprogram som kommer att visas på tv under hösten, för Mats f.d Förbundskapten i Speedskiing, och för världseliten i  barebow och recurveskyttar!

Det blev en helt fantastisk sommar, och vi vill skicka ett varmt TACK till alla er, som har delat vår passion med hästar och pilbågar. Vi hoppas att ni alla håller gnistan vid liv under den mörka delen av året, på återseende! 

Enligt den gamla Bondepraktikan inträffar hösten den 24 augusti. I Rättvik idag, så här dagen efter avslutandet av vår högsäsong, njuter vi av gulnande löv och höstens krispiga vindar. Vi har en härlig tid framför oss! 
 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar

Inspelning på Ollasgården! Foto: cyroo.se

Vi håller banan öppen för Introduktionskurser tills snön kommer. Här kan du boka in dig!