DHA AB

Vårens igen-ridningslista påbörjad!

Förra veckan började vi beta av den långa listan av er som väntar på att rida-igen ert tillfälle från Corona-våren! Idag är det vilodag och Zäta använder höet som huvudkudde. Foto: cyroo.se Förra veckan började vi beta av den långa listan av er som väntar på att rida-igen ert tillfälle från Corona-våren! Idag är det vilodag och Zäta använder höet som huvudkudde. Foto: cyroo.se

Förra veckan kunde vi äntligen börja beta av den långa listan av er som väntar på att rida-igen ert tillfälle från Corona-våren!

Det känns riktigt härligt att vara igång igen och under denna första veckan, blev det en fantastisk mix av nya Team som vi hade möjlighet att jobba med - allt ifrån Arabiskt fullblod till Ardenner.

Nu kommer det se ut som så framöver, att vi fyller upp en grupp i taget, innan vi kan boka upp oss på nästa. Introduktionskurserna kommer som vanligt att äga rum på den privata anläggningen Stall Stadsberga i Stockholm (i ridhus) och Fortsättningsgrupperna på den nyanlagda och privata Sibblebanan i Grödinge (utomhus). Vi håller även fortsättningsvis små grupper om max fyra ekipage, och vid varje tillfälle finns det endast möjlighet att hyra två hästar. Vi beräknar att bli klara med alla till årsskiftet, så hålll utkik i era inkorgar!

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar