DHA AB

DM-Silver för Team Barcos Fancy Cat!

Två vinster, en andraplats, och tre tredjeplatser gjorde tre silvermedaljer i årets Distriktsmästerskap för Team Barcos Fancy Cat! Foto: cyroo.se Två vinster, en andraplats, och tre tredjeplatser gjorde tre silvermedaljer i årets Distriktsmästerskap för Team Barcos Fancy Cat! Foto: cyroo.se
I år beslutade vårt Distrikt inom Svenska Bågskytteförbundet: Norra Svealands Bågskytteförbund, att lysa upp Corona-året lite grand med en DM-serie. Det skulle vara första gången ett Distriktsmästerskap anordnades och Distriktet beslutade att Corona-anpassa det genom att köra två deltävlingar som onlinetävlingar, på distans, så att alla kunde delta från sina hemmabanor.

Den tredje och sista deltävlingen förlades på Rotbrunna Häst & Kursgård utanför Enköping, där Enköpings Bågskytteklubb tillsammans med Rotbrunna Ryttarförening stod för arrangemanget. I går var alltså dagen då Distriktsmästaren skulle koras, och det skiljde bara 2,74 poäng mellan ettan Richard Svensson och Tristan, BSK Sturarna och tvåan som var Mats och Barcos Fancy Cat (BK Siljanspilen) innan tävlingens början. 

Två, vinster, en andraplats och tre tredjeplatser under alla tre deltävlingarna, gjorde till slut tre totala silvermedaljer i Torn, Raid och Totalt för Mats och Barco i årets Distriktsmästerskap! Och som ni ser, så blev de inte så ledsna för det - de gillar silver! Det var den enda "fysiska tävlingen" som vi kommer att åka ut på i år, vi fortsätter att distanstävla tills corona-eländet är över. Ett jättestort grattis till Richard, som igår red en ny häst - Zambia till Mästartiteln. Välförtjänt! 

Här hittar ni bilder från tävlingen! 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar