DHA AB

Ett varmt tack!

Att få jobba med det  man älskar tillsammans med den man älskar, är fantastiskt! Foto: Fredrik Herlin Hjorth Att få jobba med det man älskar tillsammans med den man älskar, är fantastiskt! Foto: Fredrik Herlin Hjorth

Visste du om, att det finns en halv miljon aktiva inom ridsporten i Sverige?

  • 151.000 av dessa är medlemmar i Ridsportförbundet
  • 105.000 av medlemmarna motionsrider
  • 46.000 av medlemmarna tävlar
  • Under 2019 genomfördes ungefär 355.000 tävlingsstarter i olika grenar, där hoppningen är störst med 76%
  • Ridsporten är den tredje största ungdomsidrotten i Sverige
Källa: Svenska Ridsportförbundet (SvRf)

Det är med andra ord bara lite dryga 30% som tävlar av de som är medlemmar i SvRf. Rekryteringen till tävling kommer oftast från motionsverksamheten, och dessa saker behöver alla vi tänka på, när vi bygger upp Beridet bågskytte i Sverige. (Beridet bågskytte är en officiell gren inom Svenska Bågskytteförbundet sedan 1 januari 2016).


I år har vi varit extra glada och tacksamma för, att våra befintliga kunder troget har återvänt till oss, och att nya kunder hittat oss tack vare att man semestrat i Sverige. I helgen har vi återigen haft helgkurs på gården, det är en mild och varm höst i år, och vi är glada så länge vi kan köra på. Det blir tills snön kommer!

Ett varmt tack till det nya, härliga gänget som gästade oss i helgen, att få jobba med det man älskar tillsammans med den man älskar, är fantastiskt!
 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar