Lägersläpp 2021!

Detta året Corona-anpassade vi och genomförde sex läger och ett special läger. Lägersläpp 2021 innehåller som vanligt en nyhet! Foto: cyroo.se Detta året Corona-anpassade vi och genomförde sex läger och ett special läger. Lägersläpp 2021 innehåller som vanligt en nyhet! Foto: cyroo.se

1 november är här och det innebär som vanligt, att vi släpper våra läger för nästkommande sommar!

Årets nyhet heter Barbacka och Balans och fortsätter på Temat med fysisk och mental förberedelse för både häst och människa. Vi hoppas på, att just dessa läger ska få många att komma igång att börja träna! Vi har ett Nybörjarläger och ett Fortsättningsläger, så att man själv kan välja den nivå som passar bäst.

2020 års megahit - Yogalägret återkommer även nästa år, nu även på en Fortsättningsnivå med fler avancerade övningar. Vi har också valt att ha kvar våra populära "vanliga läger" för er som hellre vill ha det. Vi Corona-anpassade och genomförde sex planerade läger i år samt ett special läger enligt konstens alla regler och fick väldigt bra respons för detta, trots att det innebar en hel del omstruktureringar. Det innebär också, att vi under nästa år kommer att vara förberedda om Corona-pandemin envisas med att dröja sig kvar. 

Grupperna är som i år med max sex deltagare och det finns möjlighet att hyra tre hästar vid varje läger. För er som valde att skjuta upp er lägerplats till 2021 på grund av pandemin, ber vi  er att skicka in en ny anmälan till oss där ni berättar vilket läger ni vill anmäla er till. Detta för att vi snabbt ska kunna planera in, om vi behöver starta upp fler! För er som av samma orsak inte haft möjlighet att rida igen er tid i Stockholm, erbjuder vi nu också att vara med på ett valfritt läger hos oss.

Glöm inte heller att kika på de helgkurser vi har lagt upp med olika teman! Du hittar datumen på lägerfliken och mer information om dem bland evenemangen på vår Facebooksida.

Vi på Akademin ser med spänning fram emot lägersäsong 2021!
Varmt välkomna till Rättvik, en av de absolut vackraste platserna i Sverige.
 

Ylwa och Mats Woxmark

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar