DHA AB

Vit fredag 2020 - för god gärning!

Black Friday. Men vi tänkte ha en vit fredag i stället och uppmärksamma någon som jobbar med Covid inom IVA-vården i Dalarna. Foto: cyroo.se Black Friday. Men vi tänkte ha en vit fredag i stället och uppmärksamma någon som jobbar med Covid inom IVA-vården i Dalarna. Foto: cyroo.se

Rättvik! Dalarnas län! Sverige! 

Vi på DHA kör inte med Black Friday. Här är det Vit fredag! Och det innebär att göra en god gärning ✨

Idag utmanar vi dig som är entreprenör, som har en uteaktivitet och som har möjlighet att glädja någon av våra vardagshjältar.

Vi har valt de som sliter hårt med Covid-19 patienter på IVA-avdelningen. Vad kan du glädja dem med? Så här ser vårt upplägg ut:


"Jobbar du med Covid inom IVA-vården i Dalarna? Känner du någon som gör det?
På fredag är det Black Friday. Men vi tänkte ha en vit fredag i stället och uppmärksamma någon som jobbar med Covid inom IVA-vården i Dalarna.

Nu är det er tur där ute att nominera någon som behöver ha något roligt att se fram emot bland vardagshjältarna. Det är det minsta vi kan göra.

Personen får en upplevelse i hästväg. En tre timmar lång Introduktionskurs i Beridet bågskytte, där man inte behöver ha någon tidigare erfarenhet. Värdet är 1.500 kr och kan lösas in hos oss i Rättvik under hela 2021.

Så här gör du för att delta:

  • Gilla vår sida på Facebook eller vårt konto på Instagram
  • Dela inlägget på Facebook eller i Instagram stories
  • Tagga den du vill nominera i kommentarsfältet, som sliter hårt med Covid-19 patienter på IVA-avdelningen. Taggen måste ligga som kommentar under vår bild på vår Facebooksida eller vårt Instagramkonto för att gillas

Vi drar en vinnare på fredag!"

Och du som är entreprenör: Glöm inte att tagga #vitfredag2020 och #godgärning i ditt erbjudande!
 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar