DHA AB

En annorlunda Julkalender!

I år har vi av förklarliga skäl, inte varit ute på så mycket äventyr. Så denna julkalendern blir annorlunda! I år har vi av förklarliga skäl, inte varit ute på så mycket äventyr. Så denna julkalendern blir annorlunda!

Den bleka decembersolen kryper upp över gården och värmer både djur och människor. Första december. Även det här annorlunda corona-året har tiden sprungit iväg med raketfart.

Det har varit fantastiskt skönt att få befinna sig i hästarnas värld, där allt "varit som vanligt" och fått hjälp att fokusera om, på den ofrivilliga förändringen. Vi lever ju i ständig förändring eftersom vi jobbar med utveckling, men den förändringen är ju alltid frivillig, nu blev det något helt annat. Nyttigt även för oss och vi känner en enorm tacksamhet för det positiva som den fört med sig!

I år har vi av förklarliga skäl, inte varit ute på så mycket äventyr. Så denna julkalendern blir annorlunda! Vi öppnade vår projektlåda, där vi har ett fack med en massa frågor om oss, som vi fått från er genom åren. Vi har inte hittat något bra forum för dessa tidigare, men nu så. Ni hittar alla luckor här!
 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar