DHA AB

Ride against cancer!

Skönt och roligt att köra utan tid och bara fokusera på skyttet tyckte Ylwa som deltog i Ride against cancer i helgen! Foto: cyroo.se Skönt och roligt att köra utan tid och bara fokusera på skyttet tyckte Ylwa som deltog i Ride against cancer i helgen! Foto: cyroo.se

I helgen red vi en Raid 2-3-3 utan tidtagning i Beridet bågskytte som vår del i Ride against cancer anordnat av BK Siljanspilen Beridet bågskytte!

Riktigt skönt och roligt att köra utan tid och bara fokusera på skyttet. Det var också första gången som Ylwa red på åtta månader pga flera allvarliga diskbråck. Nu 25 kg lättare sedan 15 januari i år har hon kämpat hårt för att ta sig tillbaka i sadeln igen, diskbråcken är kvar men det gör pga viktminkningen inte lika ont längre och möjliggör ridning!

För dig som är intresserad, så finns det fortfarande möjlighet att göra en god gärning för cancerforskningen och samtidigt få en skön träningsrunda till och med den 23 december. I din egen takt! (Läs mer om hur du går tillväga på Siljanspilens event). Fina rosetter pryder nu vår prishylla! 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar