Tack Jämtsäker för Våghalsar!

Stolta grabbar med sina Våghalsar-rosetter! Foto: cyroo.se Stolta grabbar med sina Våghalsar-rosetter! Foto: cyroo.se

Vi träffade Jämtsäker på Västgård Game fair år 2016, när vi var där och promotade Beridet bågskytte och red tornerspel tillsammans med Riddarorden Jemtlandicum. Vi blev redan då imponerade av deras professionella framtoning och nytänkande, när de skulle visa vikten av att lägga in miljöträning i sin vardag. Det de gjorde stack ut!

Vi fastnade också för deras slogan "Säker ryttare, säker häst" eftersom det är precis så som vi själva tänker. Är inte ryttaren säker, så spelar det ingen roll hur säker hästen är!

Under förra året, så fick vi upp ögonen för deras onlineutmaning Våghalsar på distans, då en elev till oss deltog i en rad väldigt roliga och inspirerande moment. Vi tyckte idén var genialisk, och blev jätteglada när det kom en ny utmaning, som vi hade möjlighet att delta i. Nu har vi precis blivit klara med vår första utmaning, och det var det roligaste vi gjort på länge! Planeringen har varit halva nöjet och något att se fram emot i dessa speciella tider. Vi har alla haft superkul, fantastiskt kreativt att ni kom på den här geniala Våghalsar-idén, som gett så mycket inspirerande utbyte, skratt och härliga stunder. Miljöträning i ett nytt format och ALLA kan vara med. Vi hänger gärna på igen!

Här kan ni se hur vi valde att lösa alla momenten i Våghalsar på distans, New Year's Edition 2020! 

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar