Stora Hedersprisrosetten i Våghalsar!

Vi fick ett av Domarens Stora Hederspris i Våghalsar på distans, New Year's edition 2020 för Humor, Ansträngning och Samspel tillsammans med våra Teamkompisar Jalle och Barco! Foto: cyroo.se Vi fick ett av Domarens Stora Hederspris i Våghalsar på distans, New Year's edition 2020 för Humor, Ansträngning och Samspel tillsammans med våra Teamkompisar Jalle och Barco! Foto: cyroo.se

Den senaste omgången av Onlineutmaningen Våghalsar på distans har haft över 600 deltagare (!), och är pandemiåret 2020 års stora glädjeämne! Anordnaren Jämtsäker riktar in sig på miljöträning till vardags och i extrema situationer som kan uppstå, och vi tror, att den stora framgången med Våghalsar ligger i, att de har gjort miljöträningen tillgänglig för alla oavsett vilken nivå man befinner sig på, och att göra den rolig i form av utmaningar! Alla deltagare har inspirerats och glatts åt varandras påhitt och att planera och slutföra de fem olika utmaningarna som krävdes för att man skulle bli godkänd.

Idag fick vi veta, att vi har förärats med Domarens Stora Hederspris för Humor, Ansträngning och Samspel tillsammans med våra Teamkompisar Jeenial ("Jalle") och Barcos Fancy Cat ("Barco")! Det känns oerhört hedersamt och vi blev väldigt glada för det!

Extra roligt är det också, att vi hittar inte mindre än tre Rättvikare, och två Beridna bågskyttar utöver oss bland de stora Hederspriserna av de 30 som delades ut. Det säger till oss, att Rättvikarna bryr sig om, att göra både sig själva och sina hästar säkra och att detsamma gäller de Beridna bågskyttar som har deltagit i utmaningen. Jätteroligt tycker vi, då vi säger att hästen alltid kommer först i alla lägen och att relationen med hästen är det viktigaste oavsett vad man vill hålla på med!

Den fantastiska Hedersprisrosetten, som är skapad av Inter Silvi, är hela 21 cm i diameter och 76 cm och blänker i gnistrande blå vinterfärger. Utöver det stora Hederspriset, delades det även ut 30 små.

Vi säger ett stort och varmt TACK till Jämtsäker för den fantastiskt fina utnämningen! Till våra superhjälpar Jalle och Barco, som alltid med stor entusiasm och stort tålamod tar sig an våra tokiga och ibland mycket annorlunda upptåg. Och vi säger ett jättegrattis till alla som har deltagit och blivit godkända i Våghalsar på distans, New Year's edition 2020. En härlig start på februari!
 

Till höger kan ni se hur vi valde att lösa alla momenten:

  1. ​​​​​​Moment 3: Kindness above all else/God gärning
  2. Moment 4: Decorate the Christmas tree/Klä julgranen
  3. Moment 2: Santa Claus is comin' to town/Dela ut julklappar
  4. Moment 1: Hang in there/Toapappersutmaningen
  5. Moment 5: New Year's dance/Nyårsdansen

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar

Stolta stora Hederspristagare i Våghalsar på distans, New Year's edition 2020! InterSilvi som gjort prisrosetten, har verkligen överträffat sig själva!