top of page
Åskådarplats beridet bågskytte.JPG

Foto: Elin Kassman

COACHNING

Du har gått introduktionen hos oss antingen på kurs eller läger och vill lära dig mer! Nu vill du inte vänta tills nästa år? Då är privatlektioner ett bra alternativ! Där fortsätter vi att jobba utifrån dina förutsättningar och många av våra återkommande elever väljer detta alternativet. Du kan antingen välja att komma hit till oss eller att låta oss coacha dig digitalt. Vi har idag elever över hela Skandinavien och Europa och alla har vi ett gemensamt mål: vi sätter hästens välmående i fokus! Den här bokningssidan är under uppbyggnad och under tiden så skickar du in din bokning med önskemål om datum genom att fylla i formuläret nedanför. Sedan betalar du med swish 1233967866 när datumet är okejat från oss! Passa också på att kika i butiken på återstående kurs och lägerplatser! /Ylwa och Mats

Vi coachar inte bara i beridet bågskytte

Vi coachar också i:

  • Vad du än tränar: Dressyr, hoppning, fälttävlan, voltige, skidor, skytte mm

  • Mental träning, behöver inte gälla tävling!

  • Träningsupplägg

  • Mentala blockeringar

  • Beteendeproblem

  • Stresshantering: häst eller människa

  • Bettlös ridning

Skicka in dina önskemål så återkommer vi!

Mats Woxmark
Carl Hedin och Ylwa Woxmark, Agria Hästresan
Basses Pelle 9.jpg

Ditt meddelande har gått iväg!

Den utrustning du har provat här

Finns att köpa hos Bågar & Pilar

Märket på bågen, Styrkan och längden, Koger och pilar

1

Märket på bågen

Du behöver veta märket på den pilbåge som du sköt med när du hör av dig till Bågar & Pilar. Hör av dig till oss om du är osäker!

2

Styrkan och längden

Du behöver också veta vilken styrka (pound) och längd (tum) du behöver när du kontaktar dem. Vi har 30 pounds bågar i 48-53 tum.

3

Koger och Pilar

Våra ryttarkoger köper du antingen hos oss eller hos Bågar (svärds-) & Pilar  (rygg-). Vi rekommenderar aluminiumpilarna Easton Jazz.

bottom of page