top of page

Är du en av dem som vill göra en förändring i relationen till din häst under 2024?

  • Du kanske vill lära dig mer om hästars grundläggande behov?

  • Du kanske vill lära dig mer om hästars sätt att kommunicera?

  • Du kanske vill lära dig ett sätt att vara med hästar som inte bygger på dominans?

  • Du kanske vill lära dig rida på ett sätt som är bättre för hästen?

  • Du kanske vill hitta ett bättre fokus eller blir  mer modig att följa dina drömmar?


Vår dröm har alltid varit att skapa en bättre värld för hästar genom att utbilda deras människor och vi arbetar som professionella hästtränare sedan 2011 i vårt företag Dalecarlian Horse Academy. Här inriktar vi oss på etisk hästhållning, utbildar i etisk ridning och har jobbat mycket med problemlösning, speciellt med hästar med trauman.

Vi är båda utbildade instruktörer och utbildar i belöningsbaserad hästträning och bettlös ridning med hjälp av verktygen hästikett och beridet bågskytte. Vi är också är Sveriges ambassadörer i World Bitless Sssociation sedan 2020. Du hittar oss i Rättvik, en av världens absolut vackraste platser på jorden men vi kan också hjälpa dig digitalt eller på din hemmaplan om du bor max 4 timmar från Rättvik.


Vi önskar dig en fortsatt fin jul, våra rabatter gäller till och med den 31 december.

Kontakta oss så hjälper vi dig! /Ylwa och Mats.Vilket år vi har haft! Vi är så oerhört tacksamma för det! Och vi är så glada att ni har velat dela det med oss! Jeenial är mest glad över att vi släppte Hästikettsboken, men vi hann meden hel del andra saker också. Vi fick besök av Carl Hedin! (bilden) Vi släppte våra egna koger! Vi släppte vår egen app! Vi gjorde vår bästa sommarsäsong någonsin! Nu är vår stora önskan inför 2024 att alla hästar får leva det liv som de är värda.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page