top of page

Öppen clinic hos Upplands Bro RF!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

Har du någon gång tänkt, att det där med Beridet bågskytte, det kommer min häst aldrig att klara av? Vi hävdar motsatsen, att det kommer att gå väldigt bra! Vi har utbildat hästar med Beridet bågskytte som verktyg sedan 2012, och vi har aldrig varit med om, att en häst inte har klarat av det vi har presenterat för dem, men det kan ta olika lång tid. Därför tycker vi, att det är lika roligt varje gång vi får möjligheten att komma ut till en ridskola och arbeta med en häst som vi aldrig har träffat förut, presentera vår metod för att visa att den fungerar och hur, och att hästen får känna sig väldigt duktig efteråt!


I helgen hade vi den stora förmånen att få avsluta Upplands Bro Ryttarförenings inspirationsvecka med en Öppen clinic i Beridet bågskytte och vår Teamkompis denna gången var den underbara valacken Curireto, "Curre", SWB såklart och född 2006! Curre klarade av detta med bravur och efteråt fick han motta publikens applåder. Det blev många nyfikna frågor och publiken fick även möjlighet att prova på att skjuta med ryttarbåge från marken. Ett varmt tack till Petra och crew för att vi fick komma och visa upp oss på er fina anläggning!


När vi ända var i Stockholm, så passade vi också på att ha ett par affärsmöten och att äta middag med äldsta grabben och hans flickvän i deras nya lägenhet! En riktigt härlig helg som nu påfyllt oss med energi att ta oss an denna veckans utmaningar.


Vi skickar också ett stort grattis Joakim "Arn" Nätterqvist som fyller år idag och önskar er en riktigt skön vecka! /Ylwa och Mats

Stolt Curre efter avslutad clinic!
Joakim "Arn" Nätterqvist, Sala Silvergruva 2016.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page