top of page

Friskvårdsbidrag hos oss? Ja!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

Du vet väl om, att du kan använda ditt friksvårdsbidrag hos oss?

Vi är anslutna till ett flertal friskvårdsleverantörer och antingen så får du ett kvitto av oss på din betalning så att du själv kan begära ut dina pengar eller också så reglerar vi det direkt hos din friskvårdsleverantör genom att vi får ditt personnummer. Det har aldrig varit enklare! Här är några tillfällen som du kan utnyttja hos oss i sommar:


Nybörjare:

Har du egen häst och är nyfiken på Beridet bågskytte?

  • Tisdag- torsdag den 5-7/8 startar vi ett nytt tredagarsläger och vi har plats ledig för dig med egen häst!

Ordinarie lägerpris är 4.400 kr, nu är det rabatterade priset 3.740 kr. Ange VIP2207 i bokningsformuläret till oss. Frågor? Får du lättast svar på om du kontaktar oss på info@beridetbagskytte.se alternativt 070-2811815! Det är svårt för oss att svara i telefon på dagtid nu under högsäsong, men skicka gärna ett mail eller sms så hör vi av oss så snart vi har möjlighet. Här hittar du mer information om lägret och skickar in ditt bokningsformulär.


Beridet bågskytte & Miljöträning: Vi har även plats ledig för dig med egen häst där du även får prova på vår miljöträningsbana! Ingen tidigare erfarenhet krävs.


Datumen är:

  • 9-11/8 (tredagarsläger) 1 plats, ordinarie pris 4.400 kr, nu är det rabatterade priset 3.740 kr. Ange VIP2207 i bokningsformuläret till oss

  • 20-21/8 (helgkurs) 1 plats, pris 2.500 kr

Det finns också en plats ledig på lägret den 9-11/8 för dig som behöver hyra häst, ordinarie pris är 5.400 kr men denna platsen är rabatterad till 4.590 kr. Kontakta oss för övriga frågor!


Här hittar du mer information om lägren i Beridet bågskytte & Miljöträning samt skickar in ditt bokningsformulär!


Det finns såklart också alltid möjlighet att boka in sig på Introduktionskurs, halv-, heldags- eller helgkurs hos oss! Hör av dig till 070-2811815 eller info@beridetbagskytte.se


/Ylwa och Mats
90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page