top of page

Artikel i Svenska arabhästmagasinet!

Uppdaterat: 27 dec. 2022

Dan före dan kom det väldigt rolig post i brevlådan! Tidigare i år så blev jag tillfrågad om jag inte kunde skriva något om min och Jeenials resa tillsammans i Svenska arabhästföreningens julnummer av arabhästmagasinet? Det har ju hänt massor genom åren och i år fyllde han 25, så det gjorde jag! Rubriken har de satt själva och bilderna har de valt ut. Men jag är väldigt glad att det blev just de bilderna.


Den undre bilden är från Ekenäs slotts 20-årsjubileum 2012 där Jeenial blev den första hästen i världen att ha genomfört tornerspel i enbart halsring! Den känslan plockar jag alltid fram när jag behöver lite självpepp. Jeenial är så medveten om, att han har gjort något helt enastående, det syns på hans min!


Den övre bilden är från Sweden International Horse Show 2017, det första året av tre som Jeenial hade den stora förmånen att representera det arabiska fullblodet där! Vi gjorde det bettlöst inför 20.000 personer, och han fullkomligt älskade det. 2018 fick han också pris som årets ambassadör för rasen, en väldigt fin hedersbetygelse.


Vill du läsa artikeln? Älskar du som vi araber? Då finns det möjlighet att gå med i föreningen! Som medlem får du bland annat medlemstidningen och rabatter på Agria hästförsäkringar. Ordinarie årsavgift är 400 kr, är du 25 år eller yngre betalar du 250 kr. Avgiften betalas in på postgiro 679137-0 eller swish 1236915839, glöm inte att skriva namn, postadress och e-post! Besök gärna föreningens hemsida www.sahf.se för att hitta mer information.39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page