top of page

Besök oss under Rättvik Active Week!

Uppdaterat: 11 apr. 2023Varmt välkomna att prova på Beridet bågskytte hos oss den 13 juli mellan 10-16 under Rättvik Active Week!


OBServera att förbokning krävs!

Du förbokar din plats på info@beridetbagskytte.se. Vid frågor ring 070-2811815:

  • 10-11: 4 platser kvar

  • 11-12: 4 platser kvar

  • 13-14: 3 platser kvar

  • 14-15: 4 platser kvar

  • 15-16: 4 platser kvar


VAD ÄR NU DETTA?


10 till 17 juli bjuder Visit Rättvik in till Rättvik Active Week - en fullspäckad aktivitetsvecka för barn, ungdomar och vuxna. Kickbike, Yoga, SUP, fiske, padel, skateboard, mountainbike, simning, bågskytte, beridet bågskytte, boule, strandlek, lek i Mörksuggeparken, löpning, löptävling Hoka Kids Fun Run och löptävling Hoka 5K, segling, trav med mera. Var med på en aktivitet, en dag eller hela veckan - alla aktiviteter under veckan ingår i aktivitetsbandet som kostar 250 kronor per person. Välkomna till en aktiv och rolig vecka i Rättvik! Ett helt fantastiskt program av aktiviteter till ett otroligt pris!


FRÅGOR OCH SVAR OM RÄTTVIK ACTIVE WEEK:

  • För vem är Rättvik Active Week?

För alla som gillar att röra på sig. Ung som gammal. Barn eller förälder. Släkt eller vänner. Rättvik Active Week är inte något man åker och tittar på. I Rättvik Active Week deltar man i på ett enkelt sätt. Eftersom vi har ett väldigt brett utbud av aktiviteter tror vi att många nyfikna kommer att vilja testa nya idrotter och aktiviteter. Både Rättvikare och besökare är såklart välkomna!

*Vad kostar det och var köper man aktivitetsbanden?

Ett aktivitetsarmband kostar 250 kr per person. Det gäller för en dag eller för hela veckan. Vår målsättning är att alla som vill delta i vårt breda och spännande aktivitetsschema ska köpa ett aktivitetsarmband och stanna i Rättvik några dagar och prova lite nytt som man inte testat tidigare. Du köper aktivitetsarmbanden på www.rattvikactiveweek.com eller på plats vid en aktivitet. Förköper man fyra aktivitetsarmband betalar man för tre.

Varje dag har vi mellan 10-20 programpunkter med ledare från våra föreningspartners. Man klär sig efter bästa förmåga och väder.


  • Kan man lämna sina barn under 10 år på aktiviteterna själv?

Nej. Vi vill att vuxna är närvarande eller deltar själv i aktiviteten i fall något skulle hända.

*Behöver man egen utrustning eller finns det att låna?

Generellt finns utrustning att låna, men det är några aktiviteter som kräver egen utrustning. Till exempel mountainbike- och kickbikeaktiviteterna, där krävs egen hjälm och cykel/kickbike. För skateboardaktiviterna måste man ha egen hjälm (cykelhjälm går utmärkt) och har man egen skateboard så är det bra, men det finns några skateboards att låna. Se mer detaljerad information om utrustning för respektive aktivitet på www.rattvikactiveweek.se.


  • Vilka är ledare vid aktiviteterna?

Från våra föreningspartners kommer vår kunskap och kraft. Våra föreningar arrangerar sina egna aktiviteter och är experterna på sin aktivitet. De kommer hälsa alla välkomna och ge tydliga instruktioner om vad som kommer hända. Vår målsättning med Rättvik Active Week är att alla som provar något ska lära sig något nytt och det ska vara kul, utmanande och spännande.


  • Vad är målet med Rättvik Active Week?

Vårt mål första året är att genomföra veckan på ett bra, säkert och trevligt sätt. Målet är att sälja 1000 aktivitetsband och bidra till våra föreningpartners. Alla föreningar som är med och bidrar med aktiviteter delar på alla pengar från försäljningen av aktivitetsband. På så sätt får vi ett bra system för alla att hjälpa till med det som brinner för och är bäst på. Dessutom finns det en fin solidarisk tanke med den typen av kollektiv belöning. Alla vill ju faktiskt visa upp Rättvik från sin bästa sida.


Programmet och aktiviteterna utvecklas löpande, så håll koll på hemsidan www.rattvikactiveweek.se och följ Rättvik Active Week för senaste uppdateringarna. Leksands Sparbank stöttar Rättvik Active Week med 50 000 kronor från bankens vinst genom det vi kallar "insatser för bygden". Leksands Sparbank har inga aktieägare, vinsten återinvesteras istället för att utveckla bygden. Läs mer på www.leksandssparbank.se/insatser-for-bygden
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page