top of page

Ditte Young, kvinnan som delar hjärtefrågor!

Uppdaterat: 8 nov. 2022

Har du någon gång velat krypa in i någon annans huvud, för att se vad han eller hon tänker? Tänk om vi kunde fråga våra hästar? De är trots allt de enda med svaren på våra frågor.


Djur har inget verbalt språk och kan därför inte "tala", men alla vi som lever nära våra hästar vet, att vi kan lära oss att tolka deras signaler och beteenden väldigt bra. Vi använder det hela tiden i vårt arbete, för att se vad ryttaren tänker eller känner, vi ser det på hästarna! Men hästarna kan också skicka energi som människor kan förstå, en tyst kommunikation som kallas telepati. Ditte Young upptäckte redan som barn, att hon var väldigt bra på telepati. Idag är hon Internationellt känd i USA, är en TED speaker, har skrivit tre böcker om Djurkommunikation och uppmärksammas ofta på tv, i radio och tidningar. De senaste 23 åren har hon hjälpt människor och djur till ett bättre liv tillsammans, vi har självupplevt hur det kan gå till när Ditte hjälper, så vi två extremt jordnära människor är övertygade om, att hon är riktigt, riktigt bra på det hon gör! Känns det overkligt? Läskigt? Bra, allt som är skrämmande, utvecklar oss att tänka annorlunda


Vi jobbar alla tre med att öka medvetandegraden hos människor gällande hästens välfärd, och inledde 2021 ett samarbete kring våra gemensamma hjärtefrågor. Håll utkik!


Ditte Young, Danmark.


När veterinären inte hittar något fel, men man ändå känner att något är fel.

Vi blev nyfikna på, vad hästen skulle ha sagt om sitt liv om den hade möjlighet?


43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page