top of page

En fantastisk helg med coachning och teknik!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

I helgen blev det äntligen av efter flera covidår- en efterlängtad träningshelg tillsammans med Jan, denna gång utan Flash. Och visst är det skillnad på att bara prata i telefon och över nätet mot att träffas på riktigt! Vi hade saknat det, märkte vi.


Vädret visade sig som vanligt från sin allra bästa sida, vi har tur med vädergudarna i Övre Gärdsjö, och det blev coachning, träning, häst och bågskyttesnack ända in på småtimmarna! Mats provade också på att öva att skjuta med ryggkoger och få lite tid tillsammans med Barco! Vi har ju provat många olika slags koger sedan vi började instruera i Beridet bågskytte 2012 och kommit fram till, att svärdskoger och ryggkoger är de snabbaste. Hittills har vi använt enbart svärdskoger, förutom att hålla pilarna i handen, så nu över vi även på ryggkorgret. "Det här gick ju bra!" var Mats spontana kommentar, som tyckte det kändes väldigt naturligt. Vi testade också en resesadel som Jan byggt, där tanken är att den ska passa alla hästar och alla sadlar så att om man exempelvis lånar häst, så kan hästen fortsätta att ha den sadel som han eller hon är van vid. Den passade både Barcos och Zätas sadel!


Ett grymt roligt och givande helg som avslutades med att vi fick vara VIP-gäster på Rhapsody in Rock på Dalhalla, då systersonen Adam spelade. I tre timmar fick vi njuta av fantastisk musik och gott sällskap. Tack alla, det är med lätthet vi går in i den här måndagens sysslor!

Barco och Zäta var Jans Teamkompisar den här helgen! Allt handlar om balans. Fysisk balans och mental balans. Och att störa hästen så lite som möljligt.


Ett glatt gäng nattsuddare efter avslutningen på Rhapsody in Rock på Dalhalla 2022!

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page