top of page

En härlig dag i Hamrånge!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

Vi har börjat åka ut i närområdet igen för att hålla kurser och det som intresset mest ökar runt idag är den belöningsbaserade träningen och bettlösa ridningen. Det tycker vi är otroligt roligt!


Igår jobbade vi hela dagen i Hamrånge, en och en halv timmes bilfärd från oss, där Therese, Sofie och Louise bor med sina hästar. Fyra helt olika hästar som alla har en sak gemensamt - deras nuvarande ägare är väldigt måna om sin relation med dem! Att få se det tidigare svårt misshandlade Varmblodet Marcus upptäcka startknappen, Araben Kurre, fd dressyrhäst prova belöningsbaserat och bettlöst, fundera över hur Quartern Skippo, vars mor dog när hon bara var tre månader, har tacklat det traumat i sitt liv och guida det treåriga Varmblodet Lina som behöver växa i sin kropp gjorde vår dag. Ett varmt tack till era människor, för att just de finns för er och ger er tid och kärlek!


Bilden: Det tidigare svårt misshandlade Varmblodet Marcus och hans matte Louise som har gjort ett fantastiskt arbete med tilliten.11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page