top of page

Gärdsjöbanan har öppnat!


Catarina från Stockholm vann sin plats i julas och kände att detta kommer att bli hennes nya intresse! Teamkompisen var Zäta.


Så har högsäsongen kickat igång hos oss och öppningshelgen bjöd på varmt och strålande väder! Men också glada hästar och duktiga elever.


Först ut var radioprofilen Janne Innanfors! Programledare, reporter och producent för Mix Megapol, Vinyl, Rockklassiker och Studio 107,5. Sambon Anna Engström är Vinnies människa och henne träffade vi för första gången på Sweden International Horse Show. Vinnie och Anna var också med på Parad Ukraina 2020! Janne blev biten och vill absolut göra det igen. "Anna har ingen aning om vad hon dragit igång nu!" skriver han på facebook.


Catarina från Stockholm och Anna Karin från Bjursås, två av tre som vann sina platser i vår julkalendertävling i december! Nu var det dags att lösa in vinsten och Catarina skrev efteråt "nu måste jag köpa pilbåge, this is going to be my new addiction!" Anna Karin hade sin dotter med sig som var mäkta stolt över sin modiga mamma. Basse delade för ovanlighetens skull ut flera pussar och kanske var det därför som Anna Karin log resten av helgen?


Tack alla, det hade inte kunnat bli en bättre start på denna sommarsäsongen, vi hoppas att känslan sitter i länge!

Anna Karin från Bjursås vann sin plats i julas. Hon log hela helgen! Teamkompisen var Basse.


Radioprofilen Janne Innanfors blev först ut på Gärdsjöbanan i år! Delad från innanfors Instagram45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page