top of page

Hästikettsboken, en liten hästmanual!

Uppdaterat: 4 juli 2023

Idag kan vi berätta om något som vi har jobbat på i ett helt år. Sedan 2016 då vi varumärkesskyddade ordet "Hästikett" är en av de vanligaste frågorna vi får: vad är det egentligen? Vi beslutade oss för att samla de tankar och erfarenheter vi har gjort sedan 2010 och som idag är grunden till hur och varför vi driver vår utbildningsverksamhet. Hur började allt? Idag på vår 10-åriga bröllopsdag så är omslaget till den första boken av tre klar: Hästikettsboken Del 1, Hästen och människan ur hästens perspektiv! Fredric Sommer står för omslagsbilden och när man har tagit sig igenom den här boken, så förstår man varför vi har valt just den.

Ett år har det tagit för oss att få färdigt del 1 av Hästikettsboken från manus till färdigt omslag!


Den här boken skrev vi till dig under ditt 25:e levnadsår Jeenial ox (2022) och vi dedikerar den till dig. Tack för allt du har lärt oss, att se på hästar, på oss själva och på människor i allmänhet ur hästens perspektiv. Det förändrade hela vår hästvärld.


Hästikettsboken kommer att ges ut som bok med mjukpärmsomslag, ljudbok och e-bok.

Boken kommer att kunna köpas hos Libris, Bokinfo, Bokus, Adlibris, CDON mfl. Men den kommer också som ljudbok och e-bok! Ljudboken kommer att kunna köpas överallt, även på Storytel, Bookbeat och Nextory.


Du kan också förbeställa (förköpa) ett signerat ex av oss till signeringspris här!

Begränsad upplaga.


/Rättvik 29 juni 2023, Ylwa och Mats Woxmark

141 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page