top of page

Årets säsongstart för Gärdsjöbanan!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

Under hela hösten och vintern har vi hållit igång med digitala coachningar, och det är fantastiskt att vi har möjlighet att följa er utveckling digitalt under lågäsong! Det gör ju att vi kan ha kontakt året runt.


Men nu börjar det bli dags för årets fysiska säsongstart - öppnandet av Gärdsjöbanan. Den 28 mars drar vi igång och det blir några nyheter i år, som vi hoppas att ni ska gilla lika mycket som vi gör!


2021 är året, då vi kommer att göra jaktbanan på gården permanent efter prövotiden 2020, den kommer att stå klar senare i vår och passande nog bli med Vikingtema! Det innebär, att man kommer att kunna komma hit på timme, en dag eller flera för att bara träna jaktbana, något som vi tycker är det absolut roligaste som finns, eftersom det ställer mycket högre krav på både häst och rytttare. Vår jaktbana har inga barriärer, det vill säga den är inte instängslad, utan man får träna på att rida sin häst med andra kommandon så som röst, sits och vikthjälper. Här kommer man att kunna få hjälp med att få till sin fartreglering och vi skjuter på måltavlor i olika storlekar och former och ett och annat Vikinghus!


Både Gärdsjöbanan och Vikingbanan kommer att finnas tillgängliga både för vanlig bokning men även för Pay and Ride här när allt är klart.


Det är en härlig tid vi har framför oss!


Har du sett att vi har en tävling gällande Vikingbanan? Kolla in här!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page