top of page

Hur beridet bågskytte kan förändra ditt liv!

Visste du om att beridet bågskytte blev ett sätt för mig, Ylwa att våga släppa kontrollen, släppa tyglarna? Jag gick från att vara en ryttare med mycket kontroll i tygeln till att våga rida enbart med halsring inför en tornerspelspublik och bettlöst inför ett fullsatt Friends arena på Sweden International Horse Show.


Verktyget som Mats använde för att få mig att våga var en ryttarbåge och några pilar. För när man har dessa saker i händerna så behöver man förlita sig på andra saker. Kommunicera med sin kropp och med sin röst.


Varje år så träffar vi 200 personer där många av dem har samma utmaning i sitt huvud som jag hade. De är rädda att tappa kontrollen, att hästen ska sticka, bocka och att man ska ramla av. Och varje gång så får de hjälp av samma verktyg som hjälpte mig. Vet ni hur fantastiskt det känns? Att få se människor växa, bli modiga, börja lita på sina hästar, utveckla sin relation? Att det dessutom också smittar av sig i ett större självförtroende och ett bättre fokus i privatlivet gör det bara ännu bättre!


Att hjälpa människor att få bättre kontakt med sina hästar är något som har legat närmast våra hjärtan sedan 2011, då jag sadlade om. Får vi följa med dig på din resa? /Ylwa och Mats.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page