top of page

Hur har du det med din bucket list?

Jag hittade i vintras en bunt teckningar i en låda som barnen hade gjort. Mitt intresse fastnade på en huvudfoting, ni vet den lilla filuren med ett stort runt huvud och kroppen som streck som alla barn börjar att rita när de är väldigt små. Det har inte slagit mig förut, men hur självklart är det inte egentligen att det lilla barnet beskriver sin verklighet? Den värld där sinnet har obegränsade möjligheter och därför upptar mest plats.


När vi sedan formas in i vuxenvärlden får vi veta att vi är begränsade. Vi värderar allt vi gör och det blockerar oss många gånger att få det liv som vi vill leva. Att våga och att känna tillit till oss själva. Just nu pluggar jag (Ylwa) och på den utbildningen kom just det här upp. När man som vi nördar in oss i beteenden och hur mycket de styr oss, så vet man om att vi till ungefär 95% styrs av vårt undermedvetna. Men teckningen som jag höll i min hand påminde mig om att man även som vuxen kan öva upp sig att bli obegränsad igen, att följa sina drömmar är ett sätt. Detta håller vi ju på med dagligen i vårt jobb och det är oerhört spännande! Det blev också en påminnelse om att det var dags för mig att ta tag i en dröm som jag hade haft i 17 år: att rida med Jeenial längs Visby ringmur. I år har han fyllt 26 år och trots att han är väldigt pigg så är det en lång resa att göra.


Nu föreföll det sig faktiskt så, att vi var bjudna på bröllop på Gotland då Sara och Anton på Ponnyexpressen skulle gifta sig! Vi hade i ett tidigt skede beslutat oss för att ta med Jalle och Barco dit, men jag hade liksom inte tänkt på min bucket list på länge. Nu skulle det bli av! Och det blev det. Den 1 september fick jag möjlighet att pricka av min 17-åriga dröm på min Bucket list och det blev ju inte sämre av att vi fick sällskap av Mats, Barco och fotograf Therese Hübner som förevigade ögonblicket!


Bröllopet blev som en saga och vi fick även tillfälle att ta ytterligare en fotosession ensamma med Jalle och Barco. Många fina minnen att ta med sig hem och en energi som vi hoppas smittar av sig!


Hur har du med din egen bucket list? Hör av dig om vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm,


/Ylwa och Mats


Jalle och Barco fotades av Therese Hübner vid två tillfällen på Gotland! Denna fantastiska bild är ett smakprov från fotograferingarna.


Huvudfotingen gjorde mig påmind om att det var dags att ta tag i min bucket list!
Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page