top of page

I detta finns inget "jag", bara "lag".

Uppdaterat: 22 dec. 2022


Vårt andra läger för säsongen är avklarat, det hade regnat hela veckan men lagom till lördagsmorgonen tittade solen åter igen fram. Vi kan åter igen konstatera, att vi bor på en väldigt bra plats, och vi känner varje dag en enorm tacksamhet för detta!


Denna helgen hade vi bland annat besök av Jenny med dotter, som fått lägret i present! Vilken härlig present, eller hur? De hade med sig sin granne, Djurparkszoologen Angelica som har specialiserat sig mot frågor gällande bevarandearbete och djurvälfärd med etologi i fokus. Det blev många intressanta diskussioner gällande hästträning och hästvälfärd och vi blev väldigt glada när Angelica efter helgen la upp detta på sin Facebooksida:


"Det är så roligt att få se och uppleva hästar som tränas belöningsbaserat och tävlar på elitnivå! Tryggheten som uppstår när hästen väljer att delta i aktiviteten för att den vill det och att det ger HÄSTEN något gör tydligen att till och med fega tanter som jag vågar släppa allt och lita på att vi sköter våra respektive uppgifter. Det har varit fantastiskt roliga dagar med nya erfarenheter och givande diskussioner som jag hoppas det blir mer av framöver"

Angelicas Teamkompis var Barco.


Ett varmt Tack alla för en fantastiskt rolig helg! Och på återseende.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page