top of page

I helgen sparkar vi igång lägersäsongen!

Uppdaterat: 11 apr.

Äntligen är vi här! Lägersäsongen drar igång i helgen och som några av er redan har märkt, så har det inte kommit något mail i år med bra att veta och att tänka på. Vi fick önskemål förra året, att skriva ut den informationen direkt på hemsidan, så vi har gjort en test i år för att se hur det fungerar!


Du hittar informationen under respektive lägersida (som hittas under fliken "Hästläger"):

  • Miljöträning

  • Nybörjare

  • Utvecklingsgrupp

Till dig som behöver boende, så har vi samlat några boenden vi rekommenderar längst ner under fliken "Hästläger". Det finns ett fåtal platser kvar till våra hästläger, har du egen häst så kan du till exempel passa på att boka helgläger den 4-5/6 där det finns två platser kvar!


Vill du komma på läger hos oss i sommar men behöver hyra häst? Då vill vi tipsa dig om våra sista lägerplatser: Ungdomsläger den 21-23/6 samt ett nyinsatt läger den 20-21/8. Dessa platser är eftertraktade, så passa på!


På söndag är det Mors Dag och vill du ge henne en oförglömlig upplevelse, så kan vi tipsa dig om våra presentkort som också kan fås digitalt! Du bestämmer själv valör, men här har vi samlat all information om våra kurser, som är de populäraste presenterna.


Du har väl inte heller missat, vår serie "Lär dig Beridet bågskytte?" Här har vi plockat ut tre Team med helt olika erfarenheter och vi har aldrig jobbat med deras hästar förut, och du får följa med på resan! Du hittar alla avsnitt enklast på vår YouTube-kanal, glöm inte att prenumerera så missar du inga uppdateringar från oss.


Idag har det också blivit klart, att Falun åter igen får arrangera skid-VM 2027! Senaste gången det hände, var 2015 och då var vi såklart med på ett hörn. Håll utkik!


Vi önskar er varmt välkomna till Rättvik i sommar! /Ylwa och Mats

Hoppryttaren Marie Laurén Edin och hästen Sanvic Inverarity är ett av Tre Team i Projektet!


Så här såg det ut när vi var med på mässan vid Skid-VM i Falun 2015.

18 visningar0 kommentarer
bottom of page