top of page

Julkalender med träningstips och årligt Tomtetåg!

Julförberedelserna är i full gång, och i skrivande stund har vi släppt fem avsnitt av årets julkalender, som i år är en Träningskalender med åtta träningstips för ryttaren/bågskytten, åttta för hästen och åtta för Teamet. Du hittar alla avsnitten på vår YouTube-kanal!


I lördags var vi för andra gången med i Gärdsjöbyarnas Tomtetåg arrangerat av Lassas Frida Karlsson och både vi och hästarna tyckte det var fantastiskt roligt! Vädret var strålande och vi hade den stora förmånen att ha med Ibra som filmare denna gången, eftersom han efteråt passade på att filma oss och årets digitala julkort. Ibra driver ett UF-företag som heter Camera K och han har under december julrabatt på foto och film för boende i Dalarna och speciellt Rättvik! En jätteduktig och ambitiös kille, som också ingår i vårt Stall-Team här på gården. Här kan du kika på Tomtetåget:

Den fina bilden tog Göran Erlandsson!

På förstasidan hittar du resultatet av årets Digitala julkort! Vi kommer inte att skicka ut några julkort i år, utan lägger i stället en summa motsvarande det porto vi annars lägger ut till Svenska Hästars Värn.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page