top of page

Lussefirande för Äldreboendet i Furudal!

Hur har ni det i julstöket? Hoppas ni hinner njuta. Vi har dragit ner på tempot rejält och tycker det är skönt att kunna hinna med att ägna oss åt våra närmaste, närområdet och alla traditioner som där bjuds. I år tog vi tillfället i akt att vara med på Hästfolk i Furudals årliga Luciatåg som också gör ett stopp och förgyller kvällen för Äldreboendet i Furudal! Det var många människor som hade tagit sig ur husen för att njuta och Barco och Jalle, speciellt Jalle njöt till fullo av uppmärksamheten.


Efteråt passade vi på att miljöträna hästarna lite på den fina ridbanan i Furudal och det blev ett inslag till Lucka nr 13/Träningstips 13 i årets Träningskalender som ni kan se på vår YouTubekanal:


Varför är det viktigt med Miljöträning? Jo, eftersom hästen är ett flyktdjur, så dyker det hela tiden upp situationer i vardagen som kan skapa problem. Det handlar om att bli medveten om, att hästen inte ser på saker på samma sätt som oss och få en tryggare vardag. Vi önskar er en skön vecka! Den fina bilden tog EJK.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page