top of page

Medlemssidorna är nu påfyllda med VIP!

Uppdaterat: 20 juni 2022

Idag skulle vi vilja slå ett slag för våra medlemssidor här på hemsidan! Våra Medlemssidor är öppna för dig som är återkommande elev hos oss.


När räknas man som återkommande elev? När man bokat minst en kurs hos oss/år de senaste två åren.


Det kostar inget att vara medlem på sidan, du registrerar ett gratiskonto enklast med din google-mail och får sedan tillgång till materielet. Här har du också möjlighet att ställa frågor till oss direkt i vårt Medlemsforum och diskutera med andra medlemmar. Du hittar också aktuella VIP-erbjudanden till dig under Medlemserbjudanden!


I materielet hittar du bland annat hur du strängar din båge eller hur du förbereder din häst för Beridet bågskytte, hur banorna ser ut och vilka regler som gäller. Vi har också just nu två VIP-erbjudanden till dig:

  • Ett erbjudande rör två hyrhästplatser till Beridet bågskytte & Miljöträningslägret den 9-11/8 som lämnats återbud till oss pga armoperation. Priserna är rabatterade!

  • Det andra är två platser för dig med egen häst till helgens läger 18-19/6. Priserna är rabatterade!


Du hittar dina erbjudanden under "Medlemserbjudanden." In och kika och inspireras, vi önskar dig en skön helg!


/Ylwa och Mats

Mats och Jeenial provar på WE, Working Equitation/miljöträningsbana för första gången på Sweden International Horse Show 2019! Foto: Sanna Svensson

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


留言功能已關閉。
bottom of page