top of page

Nu flyttar vi! Och det blir den längsta flytt vi någonsin gjort.

Uppdaterat: för 3 dagar sedan

Våren är äntligen här! Fåglarna kvittrar, solen börjar värma på ordentligt och allt smälter! Vad är då bättre än en nystart? Det tyckte i alla fall vi som bestämde oss för att flytta! OCh det blir den längsta flytt vi någonsin gjort.


Nu lämnar vi det stora boningshuset på gården!


Vi flyttar ut från det stora boningshuset, går ungefär 10 meter och bosätter oss permanent i det vi idag kallar "Lillstugan" på gården ! Den är inte så liten: 55 kvm fördelat på ett stort och ljust allrum med fönster i alla väderstreck, ett stort och ljust kök med vedspis och ett stort och ljust badrum med utsikt! Och en oinredd övervåning på 55+70 kvm. Nu gör vi nämligen om det stora boningshuset till ett bed and breakfast och kursgård och vi öppnar sista helgen i maj! Ett steg närmare vårt utbildningscenter för häst.


Det får markera en period i vårt liv som kommer att gå med lätthet, med hälsan i behåll och på ett roligt sätt! Och vi ser mycket fram emot det kapitlet.


Boendet tar redan emot bokningar för fulla muggar och vi är i stort sett fullbokade alla helger till och med augusti! Med reservation ett par veckor under sommaren då gården är stängd för familjemedlemmar. Vill du bo på hästgård i sommar, kanske i samband med att du går en kurs hos oss? Då hör du lättast av dig till oss med en bokningsförfrågan!


Vi önskar dig en skön vår! /YLwa och Mats

584 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page