top of page

Plöstsligt händer det!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

För första gången sedan Vitnos kom till oss på Akademin, så har hon visat intresse för någon utanför familjen och det är en jättespännande resa för oss alla! Hon har tagit kontakt med Hanna och de håller på att skapa en relation i lugn och ro.


Igår var det dags för dem att ta sig utanför hagmiljön och som vi säger "gå och fika" vilket innebär att man befinner sig på en plats där hästen kan vara lös och sen väntar man och ser vad som händer Vitnos började att beta men hade hela tiden full koll på vad Hanna gjorde.

Det är mycket på gång runt gården och när en gammal traktor puttrade förbi så sökte Vitnos upp Hanna, vilket var jättefint!


Att ha en relation med hästen innan man gör något annat är A och O för oss. Human to horse, är det tredje steget i H3-metoden där vi lär oss att kommunicera till hästen på hästens sätt. Hästen får bestämma takten och vi börjar alltid från marken. Vill du veta mer om H3-metoden och hur vi jobbar så kan du hitta mer matnyttigt under fliken Belöningsbaserat och bettlöst här på hemsidan!
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page