top of page

Ponnyexpressen på besök!

Två fullspäckade och helt fantastiska veckor börjar gå mot sitt slut, vi har bland annat haft besök av våra vänner Anton och Sara på Ponnyexpressen som tävlade i sportkörning i Rättvik och passade på att ha sitt camp hos oss under tiden!


Flygande slädar och rymdskepp och fyra fantastiskt söta Shetlandsponnyer, för er som har varit på Sweden International Horse Show, så känner ni med största sannolikhet igen Ponnyexpressen! Men de är så mycket mer än Show, de är också fantastiskt duktiga på sportkörning, invigningar och bröllopskörningar, ja egentligen är det väl bara fantasin som sätter gränser, på vad de kan utföra. Så ni förstår nog, att bus var stort på vår gemensamma agenda!


Mellan två läger tog vi oss en ledig dag och var och kikade på när de tävlade i precision och det var mycket lärorikt och roligt! Det blev ju inte heller mindre roligt att Anton och grabbarna tog grand slam och vann samtliga klasser och totalen. Såklart tog vi oss också tiden att prova på varandras sporter Beridet bågskytte och Sportkörning och att även kombinera dessa, eller som Anton sa "man vet aldrig vad som händer när Lundström är i närheten!"


Så otroligt roligt att ha er här och att få uppleva detta, tack Rigo, Eragon, Monsun, Lordi, Anton och Sara för underbara dagar! Vi ses igen i september.


Håll utkik på deras Youtube-kanal för att se avsnittet om Beridet bågskytte och Sportkörning!

När Anton och Mats träffas då slår det gnistor så det ryker. Varför inte prova på, att kombinera de olika idrotterna Sportkörning och Beridet bågskytte? Fyra hästar i full galopp utan att hålla i tömmarna och skjuta pilbåge samtidigt!

"Ni har väl en jaktbana också?" sa Anton och galopperade ut med lakritstrollen på jaktbanan. Det gick undan!

Vi fick prova på att köra fyrspann med fantastiska Rigo, Eragon, hingsten Monsun och Lordi!

Härliga dagar!


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page