top of page

Prinsessan Extasia ox 2003.03.04 - 2023.06.07

Uppdaterat: 8 juni 2023

Alla vi som har djur, har en skyldighet och ett löfte att se till att de får ett bra avslut i livet. I mitt liv, så blev detta den första gången att infria det löftet och det blev till Prinsessan Exit. Vi har haft en tid att förbereda oss och det har behövts. Idag kunde alla vara starka när det gällde. Hela flocken var på plats, Basse gav sitt extra stöd och hon fick lugnt somna in i mina armar med husses varma händer på sin hals. Barco var fram först och sa hej då, det såg ut som att han viskade något i hennes öra. Jalle tog längre tid på sig och återkom flera gånger som att försäkra sig om att hon inte var där. Sedan gav han upp ett hjärtskärande pip och gick iväg. Det råder ett mäktigt lugn i flocken nu, nästan andäktigt.


Exit, vi har varit med om dig så vi kan aldrig förlora dig. Vi är otroligt tacksamma för att vi fick den här möjligheten. Du har gjort ett oerhört starkt avtryck i hela vår familj och det kommer vi alltid att vårda ömt.


Ett varmt tack till Ingela på Veterinärkliniken i Rättvik för bästa omvårdnad, till Sofie och till Axel. Vila i frid älskade Sessan, nu kan du springa och leka igen.


Prinsessan Exit i hösthagen hösten 2022. Exit var Jeenials tredje avkomma och de fick 3,5 fina år tillsammans.


Lyssna på När orken tar slut på Spotify, världens finaste text.


Text: Eva Unger & Leffe Andersson Musik: Tommy Nilsson (Öppna Din Dörr)

Ta mig ej ifrån min mor, förrän jag har blivit stor Vänta med att rida mig, jag kommer ändå bära dig På ryggen i full fart Mot solen vi kan nå den snart Men låt mig vandra lugn Till tryggheten sen Rid mig, kör mig gör det där,

som gör att jag är lycklig här

Låt mig gå i hagen sen, behöver den gemenskapen Smek mig då och då Se till att ingen får mig slå Jag gör ju allt du vill och lite till Men när orken tar slut Ta mitt liv med varsamhet Förstår det är ett svårt beslut Men du måste vara stark För när orken tar slut Har jag lagt mitt liv hos dig Kan du nu befria mig När jag längtar ut När orken tar slut Rykta mig och ge mig mat, ha tålamod när jag är lat Jag försöker vara snäll, så värm mig en kall vinterkväll Jag lever här för dig Så ta nu bara hand om mig Jag är din bästa vän Kom tillbaka igen Men när orken tar slut Ta mitt liv med varsamhet Förstår det är ett svårt beslut Men du måste vara stark För när orken tar slut Har jag lagt mitt liv hos dig Kan du nu befria mig När jag längtar ut Då springer jag, och tackar dig så, min vän Gräset är grönt, när jag är i himmelen För när orken tar slut Har jag lagt mitt liv hos dig Kan du nu befria mig När jag längtar ut När orken tar slut När orken tar slut48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page