top of page

Parad Ukraina för djurens situation i krig!

Uppdaterat: 1 juni 2023


Gärdet i Stockholm på väg till samligen av paraden, Foto: Therese Hübner


11/4, insamlingen har stängt och Djurskyddsföreningen har gått på Påsklov. Den 19 april får vi veta, hur mycket vi har samlat in! DET BLEV HELA 99.834 KRONOR!

På Valhallavägen, Foto: Elina Payne


Insamlingen är öppen till den 10/4 och har hittills dragit in nästan 40.000 kronor vilket innebär nästan 80.000 kr till djuren i Ukraina, då Svenska Djurskyddsföreningen dubblar din insättning. Helt fantastiskt!!! Du har fortfarande möjlighet att vara med och hjälpa!

Swish 1230960708FRÅN SVENSKA DJURSKYDDSFÖRENINGENS FACEBOOKSIDA:


 

Ylwa är en av tre eldsjälar som ligger bakom "Parad Ukraina", en manifestation för att belysa djurens situation i Ukraina. Mats och Ylwa har personliga kopplingar till Ukrainas befolkning genom Stunt Team Ukrainian Cossacks by Oleh Yurchyshyn och på söndag den 3 april paraderar Teamet för första gången med showhästarna Jalle och Barco genom Stockholm för att visa sitt stöd. Paraden står för fred och hoppas att kunna generera en stor summa pengar till behövande. Därför anordnas också samtidigt en insamling tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen som dubblar alla insättningar som görs! En representant från Djurskyddsföreningen finns också på plats som kommer att dela ut pengarna till de organisationer som är i störst behov i Ukraina, mycket av pengarna går till mat och medicin till djuren. Vi rapporterar såklart hur Djurskyddsföreningen fördelar pengarna!


Om du vill stötta Parad Ukraina, kan du börja Swisha redan nu. Använd antingen QR-koden här nedanför, eller Swishnumret, så kan Djurskyddsföreningen löpande se hur mycket pengar vi kan generera tillsammans. Just nu går också alla nya medlemsavgifter till Svenska Djurskyddsföreningen till insamlingen. Låt oss hjälpas åt att hjälpa!


Paraden utgår 13:30 från Gärdet, passerar Valhallavägen - Sturegatan - Berzelii Park - Strandvägen - Radio-/TV-huset, och här hittar du mer information om evenemanget.


Parad Ukraina i Stockholm är den första som genomförs till förmån för djurens situation i Ukraina. Håll utkik efter nästa evenemang, låt oss hjälpas åt att hjälpa!


Samling på Gärdet innan avgång, Foto: Therese Hübner

Vi tackar Bjursås Berg & Sjö samt Rolf Ericson Bil för stöttningen till Parad Ukraina 3 april!

TV4 gjorde ett fint reportage där Malin och Karolina deltog på länk!

QR-koden till Parad Ukraina. Svenska Djurskyddsföreningen dubblar din insättning!

Vill du hellre Swisha, så använder du detta numret.

Färdrutten i Stockholm 3 april.


STOCKHOLM 3/4-2022:

Ett varmt tack till eldsjälarna Malin Hellstedt (idéspruta) på Equestrian Art och Karolina Lallerstedt (projektlederi)! Vi skickar också ett varmt tack till Bjursås Berg & Sjö och Rolf Ericson bil som ser till att vi och våra fyrbenta stjärnor tar oss ner till Stockholm och hem igen! Visste du om, att du också har möjlighet att se Anton Lundström från Ponnyexpressen och ATG-Vinnie i tåget om du tar dig ut för att se paraden? Samt Shirehästarna Brutus och Freeda som just nu gör succé i nya Netflix-filmen Svart Krabba med Noomi Rapace. Stockholm - vi ses på söndag! /Ylwa och Mats


Media:


BILDER OCH FILMKLIPP FRÅN PARADEN!

Tog du någon bild på oss? Hör gärna av dig!266 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page