top of page

Succé för Rättviksjakten, 110 lag!

Uppdaterat: 11 apr. 2023

För åttonde året arrangerades Rättviksjakten, lagtävlingen på cykel där det handlar om att samla poäng samtidigt som man får ta del av några av Rättviks besöksmål,för att såklart vilja komma tillbaka och uppleva dem ännu mer!


Under fem timmar ska de tävlande hitta smarta vägar och ibland utsättas för lite kluriga aktiviteter innan målgång. Vissa är just aktivitetskontroller som att paddla kanot eller ro och de är såklart värda mest poäng eftersom de tar lite mer tid. Vi var med som arrangör till den allra första Rättviksjakten när den startades upp 2014, och för fjärde gången deltog vi nu igen som aktivitet med den populära kontrollen Beridet bågskytte. Här skulle man sätta sig på en häst och skjuta en pil mot en måltavla, något som de flesta aldrig någonsin ens kunde tänka sig att det skulle vara möjligt! Ett väldigt bra tillfälle för oss att nå andra kundgrupper vi normalt inte kommunicerar med, och det blev ett rekordår då hela 110 lag kom till start! Vi fick en solig dag med glada hästar och människor och massor att göra. Stort tack till alla som besökte oss och till arrangören Ulrica Björklund för att konceptet är så bra att tävlingan bara växer varje år!


Rättviksjakten i media:


Vi tycker det är väldigt roligt att ni har taggat på Instagram och har därför delat några bilder därifrån. De officella bilderna från årets Rättviksjakten togs av fotograf Slava Druk. Tack alla inblandade för en underbart rolig dag!15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page