top of page

Rättviksjakten och Rättvik Active Week!

Cykel, karta och lite mod

Den 14 maj är vi med i Rättviksjakten igen! Rättviksjakten är ett motionslopp för cykel i form av en poängjakt där man skannar QR-koder för att få poäng och man tävlar i lag om två eller tre personer. Tävlingen har ingen utmarkerad bana, utan man gör sina egna strategiska vägval med hjälp av årets karta. Ett 60-tal kontroller är utplacerade runt om i Rättvik. Vissa lite svårare att nå än andra men de ger också mer poäng! Senaste gången vi var med var 2018 och det innebär, att vi nu ännu en gång sätter upp populära kontroll där man ska sätta sig upp på hästryggen och skjuta med ryttarbåge mot en måltavla. Vi önskar alla tävlande en härlig dag i en av Sveriges absolut vackraste kommuner!

© Rättviksjakten 2018


En ny aktivitetsvecka för hela familjen

Upptäck Rättviks alla roliga och spännande aktiviteter på en och samma vecka!

10-17 juli 2022 anordnas för första gången en helt ny typ av aktivitetsvecka i Rättvik riktad till barnfamiljer som vill ha en aktiv semester i Rättvik. Organisationen Visit Rättvik som verkar för en sund och god besöksnäring i Rättvik storsatsar nu inför 2022 på en aktivitetsvecka som har namnet Rättvik Active Week. Veckan anordnas för första gången 10-17 juli 2022 och tillsammans med lokala föreningar, företagare, hotell- och restauranger vill Visit Rättvik sätta destinationen på kartan för en aktiv semestervecka.

Onsdagen den 13 juli mellan 10-16 har du möjlighet att prova på Beridet bågskytte! Du hittar mer på Rättvik Active Weeks hemsida.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


留言功能已關閉。
bottom of page